måndag 2 september 2013

Höstutmaning "september"


                                   Höst utmaning 2013

Jag läste i en tidning att september är en månad där två årstider möts. Det märks oftast på vädret att det kan skifta från kylig morgon till solig och varm eftermiddag. kvällarna blir mörkare och mörkare för varje dag. Vi har inte lika mycket ljus längre som under vår och sommar halvåret. Det är inte så konstigt att kroppen reagerar och går lite i idé. Jag blir alltid så trött och känner mig lite nedstämd. Vilket gör att jag tappar lusten för många saker, inspirationen och orken dalar också ner. I år satsar jag på att kämpa emot mina känslor för hösten på många olika sätt. Jag tänkte börja med en utmaning som skall få min hjärna att fokusera på andra trevliga saker som att skapa och njuta av höstens material från naturen. Du hänger väl på och lyfter upp dystra hösten med lite skaparglädje!

Reglerna är enkla:

@ Använd naturens eget material och knåpa ihop något själv. Du kan hämta inspiration från någon annans ide. Men ange källan i så fall. 

@ Sy, sticka, virka ihop något som är kopplat till hösten.

@ Använd dig av återbruksmaterial men det du gör måste vara en koppling till hösten.

@ Måla, klipp & klistra eller knåpa ihop med en annan teknik bara det är något som har med hösten att göra.

Utmaningen startar i dag och pågår hela september. Vilket betyder att du har hela månaden på dig att lägga in dina bidrag. Det är upp till var och än hur många bidrag man vill dela med sig. Ett krav är att du länkar till detta inlägget i alla dina inlägg som du delar med dig i utmaningen. Kopiera av ikonen för utmaningen och lägg in den på din blogg eller fb sida. Det gör att utmaningen sprids och det gynnar även dig som deltagare då flera kanske upptäcker din blogg eller fb sida. Samtidigt som du publicerar ditt inlägg lägger du in din länk från ditt eget bidrag i länkverktyget här nedan. Har du problem med det kontakt mig med en kommentar eller via mail.

Jag ser fram emot era bidrag och deltagande. Tillsammans kommer vi att lyfta hösten med vår skaparglädje!       
The InLinkz blog11 kommentarer:

 1. Va kul med en ny utmaning! Klart man hänger på:-)

  SvaraRadera
 2. Något borde jag väl kunna knåpa samman, trots att hjärnan fortfarande är inställd på sommar.

  SvaraRadera
 3. Åh, en utmaning :-) Sånt gillas! Självklart kommer jag att vara med återstår att se vad det blir för något bara...
  Trevlig helg!
  //Petra

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Av misstag blev det dubbel länkar. Jag lyckas inte radera den ena heller. Är det någon som vet hur man raderar en länk?

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 7. Sista veckan på utmaningen. Tack alla som har deltagit. Trots att jag har mycket omkring mig nästa månad så tycker jag utmaningen har varit mindre stressad för att det har varit lagom med tid. Håll utkik för en ny ikon för oktober månad.

  SvaraRadera
 8. Har lämnat ett litet bidrag:) Hoppas jag lyckats länka rätt....

  SvaraRadera
 9. jag är med.. men va lite för kvick att lägga in mitt namn.. men under dagen så kommer det att kommma nått.. ha de bra!

  SvaraRadera
 10. hoppas att jag gjorde rätt nu då.. för nu la jag in lite höstblommor

  SvaraRadera